Въпроси и отговори

Тук намирате най-важната информация за нашия магазин:

Как мога да поръчам?

Предлагаме кошница за пазаруване за поръчката в онлайн магазина. Поръчката може да бъде изпратена онлайн. При получаване на поръчка до магазина за животновъдство ще ви бъдат изпратени подробности за потвърждението и покупката. (Потвърждение на поръчката).

Дати на доставка
При условие, че поръчаните стоки са на склад, те ще бъдат проверени за качество и функция в работния ден, следващ поръчката, и ще бъдат изпратени до вас. По правило ще получите стоките в рамките на 3 работни дни. Възможният митнически контрол може да доведе до по-дълги закъснения при доставката.

Правилният размер за детето ми:

 SmallMedium / LargeX-Large
Измерение (T/B/H)67 x 27 x 78 cm90 x 33 x 98 cm110 x 35 x 117 cm
Височина на седлото56 cm69 cm80 cm
Нето тегло7,5 kg13 kg16,5 kg
Тегло вкл. Пакет10 kg17 kg22 kg
монтаж (fготов за употреба)jajaja
Тегло Rider (min./max.)10 – 40 kg15 – 65 kg20 – 80 kg
Възраст Rider (години)3–4 / 54 / 5–7> 8
Кутия за величини (T/B/H)69 x 29 x 63 cm89 x 33 x 71 cm110 x 35 x 86 cm

Цени и разходи за доставка:
Посочените цени са в евро (EUR) и включват законния ДДС (данък добавена стойност). ZOO-RIDING AG си запазва правото да променя котираните цени. Това не е възможно, ако е изпратено нареждане и ZOO-RIDING AG е потвърдил договора или ако поръчаната стока е била изпратена до вас.

Цените изключват разходите за доставка, които ще бъдат изчислени в кошницата за пазаруване според държавата на поръчка.

Митническите разноски могат да възникнат при поръчка от страна извън ЕС. Купувачът трябва да ги заплати при доставка или може да бъде събран в брой от услугата за доставка.

Как мога да платя?
Плащането може да бъде извършено чрез кредитна карта (MasterCard, Visa), PayPal или директен банков превод. Моля, изберете предпочитания начин на плащане в онлайн магазина.

Минимална възраст за поръчка за покупки:

Необходимата минимална възраст за поръчка на стоки от магазина ANIMAL-RIDING е 18. Съгласието на законен настойник е необходимо, ако лицето, което е поръчало, е на възраст под 18 години.

Wie viele Tiere kann ich bestellen:

ZOO-RIDING AG си запазва правото да ограничи размера на поръчката до разумна сума. Не повече от 10 животни могат да бъдат поръчани едновременно. Ако желаете голяма сума, моля, свържете се bestellung@animal-riding.com

Мога ли да оттеглям или да отменя поръчката?

Поръчката може да бъде анулирана в рамките на 14 дни в писмен вид (също по електронна поща). Освен това купувачът може да се оттегли от договора 14 дни след доставката на поръчаната стока.
За документални доказателства оттеглянето от договора трябва да бъде в писмен вид (писмо или електронна поща) или чрез връщане на стоките. Не са необходими обяснения. Достатъчно е изпращането на анулирането / стоките в рамките на крайния срок да бъде изпратено до Централната складова база на ANIMAL-RIDING в Холандия на адрес:

Animal Riding P.A. Drost transport, Spoorstraat 47-49, 4041CL Kesteren, Холандия

В случай на анулиране покупната цена ще бъде възстановена изцяло или частично срещу връщане на поръчаната стока. Възвръщаецът ще отговаря за разходите за доставка. Стоките трябва да бъдат върнати в неизползвано състояние, позволяващо препродажба и да се доставят в оригиналната опаковка на адреса на подателя. Намаляването на стойността поради използването на стоките или повредените опаковки може да бъде поискано от ANIMAL-RIDING AG или да бъде оттеглено от вече извършено плащане. Същите условия се прилагат, ако някои принадлежности или части липсват при връщане.

дефектни стоки:

Всички животни ще бъдат подложени на цялостна проверка на качеството и функционалността преди доставката. Ако получите дефектни стоки, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на ZOO-RIDING AG на адрес bestellung@animal-riding.com, или да изпратите стоките в Централната складова база в Холандия на посочения по-горе адрес.


Условия за анулиране:
В случай на ефективна отмяна взаимните споразумения трябва да бъдат изпълнени. Ако не можете да върнете получените стоки в пълно или влошено състояние, трябва да възстановите загубата на стойност. Това не важи, когато влошаването на стоките се дължи единствено на тяхното изпитване - както може да се е случило в магазин. Освен това можете да избегнете задължението да компенсирате загубата на стойност, като не считате стоките за свой имот и като избягвате всичко, което би могло да допринесе за загубата им на стойност.

Стоките, които са подходящи за изпращане по пощенски колети, трябва да бъдат върнати чрез пощенска доставка (UPS, DPS и т.н.). Трябва да заплатите разходите за връщане, когато доставените стоки отговарят на поръчаните стоки. В противен случай (например, когато е доставено неправилно животно или стоките са повредени), връщането е безплатно за вас. Ще събираме стоки, които не са подходящи за пощенски пратки (например големи животни) и ще Ви информира коя е най-добрата опция за връщането ви. Задълженията за плащане се дължат в рамките на 30 дни. Вашият период започва, когато вашето известие за анулиране / теглене е било изпратено съответно изпратените стоки и нашият срок започва да тече от получаването им.

Защита на данните:

За да обработва юридическите си транзакции купувачът изрично се съгласява, че ZOO-RIDING AG може да влиза и обработва своите лични данни по електронен път в съответствие с правните разпоредби (по-специално спазването на Закона за защита на данните от 2000 г.). Споразумението може да бъде оттеглено по всяко време. Ние информираме купувача безплатно за личните му данни, обработвани и подадени от нас. Корекцията, изтриването и блокирането на обработваните и подадени от нас лични данни могат да бъдат поискани по всяко време. ZOO-RIDING AG взема всички технически възможни мерки за защита на файловете с данни на клиентите. Няма да се поема отговорност, ако трета страна по незаконни начини предаде тези данни на нейната или нейната правомощия за контрол и повторно използване. Вземания срещу ZOO-RIDING AG поради повреда на клиента или на трета страна поради такова действие ще бъдат изключени по взаимно съгласие.
Моля, обърнете внимание и на нашите Общи условия и Правата за анулиране

 • Animal-Riding Spot

  Animal-Riding Spot
 • Видео на Baby-Horse

  Видео на Baby-Horse
 • Animal Riding

  Animal Riding
 • Видеоклипове на животни в зоологическа градина

  Видеоклипове на животни в зоологическа градина
 • Видеоклип на животни в движение

  Видеоклип на животни в движение
 • Снимки на нашите животни

  Снимки на нашите животни
 • 1

Текущи оферти

Animal-Riding verwendet Cookies unter anderem für personalisierte Inhalte und Seitenanalyse. Dies war zwar schon immer so, auf Wunsch der EU muss nun jedoch explizit darauf hingewiesen werden. Durch Nutzung der Website erklären Sie sich damit einverstanden. Detailierte Informationen zum Datenschutz finden sie hier.