Google+
 • BABY HORSE
  BABY HORSE The new and funny riding toy for all babies from 6 months onwards
 • Animal Riding …
  Animal Riding … Beestachtig goed! Uw kinderen zullen met liefde en plezier voor het dier zorgen
 • Gezonde ontwikkeling
  Gezonde ontwikkeling Een gezonde ontwikkeling en fysieke activiteit om de motorische ontwikkeling van uw kind te bevorderen.
 • Fitnes voor uw kind
  Fitnes voor uw kind De spieren van de taille, armen, benen en de buik wordt gestimuleerd - en het rijden op de dieren versterken de rugspieren van uw kind.
 • Animal Riding dieren
  Animal Riding dieren Wij bieden verschillende dieren in verschillende maten voor alle leeftijden!

Baby Horse

Baby Horse

Onze bestuurbare dieren om op te rijden zijn uitgerust met hoogwaardige inline skate wielen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.
De dieren zijn erg populair om als cadeau te geven of te vragen met bijvoorbeeld kerst of een verjaardag. Natuurlijk passen ze bij nog veel meer gelegenheden zoals in kinderspeelplaatsen, scholen en andere attracties waar kinderen gebruik van maken.

Animal Riding dieren bieden niet alleen heel veel speelplezier maar zijn ook een ondersteuning van de motorische ontwikkeling van kinderen. Alle dieren zoals paard, leeuw, tijger, zebra, olifant, kameel, rendier zijn verkrijgbaar in 3 maten voor kinderen tussen de 3 en 15 jaar oud.
Wij wensen alle ouders en kinderen heel veel speelplezier met de pluche berijdbare dieren van Animal Riding namens Het Animal Riding Team

Baby Horse

riding-preview

Video van de dieren in actie

Animal-Riding

Animal Riding

Animal-Riding